U11, U13 & U15


Truls Bråthen

Hovedtrener U11, U13 & U15


Truls er 55 år gammel og var med å starte Trolls i 1983 sammen med flere kamerater. Truls spilte QB i 10 år for Trolls, samt flere kamper for landslaget og regnes som tidenes beste norske QB. I kjølvannet av spillerkarrieren har han nedlagt ufattelig mange timer som ildsjel og trener i klubben, hvor fokuset særlig har vært rettet mot juniorarbeid.  Truls begynte som trener i 1994 og har også bidratt som trener på landslagsnivå.

I 2017 ble han kåret til årets juniortrener av NAIF , samt innlemmet i Hall of Fame.

Miguel Figueroa-Calix

Assistenttrener U13 & U15


Miguel har vært assistenttrener for junior teamene (U13 & U15) med fokus på forsvar siden 2016, og har tidligere spilt i Norge og Mexico (DLine, LB og Strong Safety). Miguel er opprinnelig fra Mexico hvor han både har spilt og vært trener i flere år.

Tidligere var han trener i Oslo Vikings U19 (1999) og Vietnamitas U21 og U18 lag i Mexico (1992-1995).

Bernt-Helge Hammer

Assistenttrener U13


Bernt-Helge Hammer er assistenttrener/linjetrener på U-13. Han er tidligere spiller og trener for Trolls U19 og Senior laget. Bernt-Helge begynte på Trolls i 1989 og fant fort plass på den offensive linja som center.

U17, U19 & Elite (Senior)


Scott Boer

Hovedtrener Senior Elite & U19


Scott har vært en aktiv deltaker i organisert fotball siden 1987, og har siden jobbet seg opp fra Pop Warner (barneidrett) til å være en studentspiller på videregående skole og høyskole. Scott ble kåret til MVP 3 ganger på videregående skole og Academic All-Conferanse på College. Han har også spilt baseball, basketball og Track & Field.

Scott er på sin tiende sesong i Europa, og han har blant annet spilt og trent i Frankrike og Danmark i tillegg til sin tid hos Trolls. Scott har trent på alle nivåer i USA og Europa og er veldig aktiv innen styrke og kondisjonstrening.

Scott har Bachelorgrad i Kommunikasjon og journalistikk , samt en Mastergrad i Utdanning.
Faren til Scott har vunnet Rose Bowl to ganger og kåret til California High School State Champion Defensive Coordinator tre ganger. Onkelen er medlem av Stanford Hall of Fame og en tidligere NBA All-Star spiller.

Le`Von Warr

Hovedtrener U17 & assistenttrener U19


Le`Von er tidligere College Athelete og har totalt 18 års erfaring som trener. Le`Von er grunnlegger av Golden Leaf Foundation & Academy (Trenings utvikling av ungdommer)

Kasper Tveter

Assistenttrener U17,landslaget/Team Nordic


Kasper har spilt QB i Trolls fra U13 til senior (Elite). Han er også landslagsspiller både på junior og senior nivå. Kasper ble tvunget til å ta noen år fri grunnet skade, og valgte derfor å bidra som trener i mellomtiden. Kasper er en offensiv trener og trives best i rollen som OC eller QB trener. Kasper er Offensiv coordinator på Trolls U17, han er også trener for forbundet på forskjellige camps o.l. Kasper er QB trener på alle landslagene til Norge, samt Team Nordic U19.

Damer


Yrjan Fraschetti

Hovedtrener Damer


Yrjan har tidligere trent damelaget i 2 år, før han tok et halvt års pause høsten 2017.
I 2010 var Yrjan linjetrener for U16. Yrjan har spilt linje (for det meste Guard og Center) på Trolls U16, U19 og Senior. I tillegg har han spilt på både U16 og U19 landslaget.
Meritter:
– 2 seriegull som trener for damelaget.
– 1 serie-, og NM-gull som linjetrener for U16
– Flere serie, og NM-gull som spiller på U16 og U19

262


MEDLEMMER

8


LAG

15


MESTERSKAPSTITLER

34


ÅR