STYRET


Tor Nordby

Styreleder


Tor er far til Sverre på U17/U19. Tor ønsker å bidra til at Trolls skal være en klubb hvor våre spillere skal føle tilhørighet, samhold og utvikling og at alle med ulike forutsetninger skal ha en mulighet til å trene seg gode og føle glede ved å spille amerikansk fotball.

Mobil: 982 29 652

Mette Wenli

Nestleder


Mette er mor til Truls på U13 og Mads på U19, og vært aktiv i klubben i ca. 4 år. Mette har erfaring innen svømming både som utøver og som styremedlem. Mette blir lett engasjert og motiveres av å få ting til å fungere, finne løsninger og ikke minst å kunne bidra for et godt miljø. Mette er opptatt av at klubben skal romme for alle, og hvor likhet og fellesskap står sterkt.

Mobil: 905 69 464

Siri Vik

Økonomiansvarlig


Siri er samfunnsvitenskapelig utdannet, med et godt hode for tall. Jobber til daglig som rådgiver i offentlig sektor. Siri har vært å se hengende rundt Jordal siden 2009, når hennes sønn Teodor startet å spille for Trolls. Hun har vært involvert i kiosken på Jordal, samt fungert som lagleder for U19 fra høsten 2017. Siri har også en håndballspillende datter, og en forkjærlighet for motorsykler.

Mobil: 924 99 475

Kathrine Qvenild

Styremedlem & referent


Kathrine er utdannet sosialantropolog. Hun har ansvaret for Jordal og stiller på nabolagsmøter om utbyggingen av nye Jordal amfi og idrettspark. Har kontakt med Bymiljøetaten om tilbakeføringen av Jordal til Trolls. Har ansvar for å arrangere dugnader på Jordal når det trengs. Har en sønn født i 2000 som spiller på Trolls og to døtre som spiller rundball og volleyball. Liker marka- og fjellturer.

Mobil: 943 18 315

Miguel Figueroa-Calix

Styremedlem / Sportslig leder


Styremedlem siden 2017. Miguel har ansvar for spiller-og treningsutstyr. Han har vært trener for U15 siden 2016 og har spilt for Trolls sitt seniorlag som Defensive End.

Miguel er opprinnelig fra Mexico hvor han både har spilt og vært trener i flere år.

Mobil: 996 98 795

Alexander Dybdahl

Styremedlem


Alexander er utdannet innen økonomi, og jobber i dag som rekrutterer av IT personell. Han er pappa til Phillip på U13, og vært i styret siden april 2017. Han har dessverre ingen spillererfaring selv, men svært interessert i sporten. Alexander er i dag ansvarlig for nettsiden og sosiale medier. Alexander er svært involvert i de yngste lagene.

Mobil: 988 19 876

Cathinka Sandsdalen

Styremedlem


Cathinka er økonomistudent ved Handelshøyskolen OsloMet og arbeider for SATS kundeservice. Hun er tidligere spiller i klubben, men er i dag kun aktiv i forbindelse med styret.

Mobil: 908 20 168

Catherine Sagaute

Styremedlem


Catherine er utdannet grafisk designer og har spilt hos Trolls siden 2015. Catherine er nå spillende linjetrener på damelaget. Catherine er opptatt av å modernisere klubbens visuelle profil i trykk og medier.

Mobil: 411 91 961

262


MEDLEMMER

8


LAG

15


MESTERSKAPSTITLER

34


ÅR