En skikkelig lagseier!

I helgen møttes et ubeseiret Trolls lag (U19) et mannsterkt Eidsvoll 1814’s. Allerede fire minutter inn i Q1 fikk Trolls sin første touchdown, og gjorde det klart at planen var å gå ubeseiret ut av denne kampen også. 1814’s jobba hardt, men tjue minutter senere var ledelsen til Trolls økt til 13-0.

Q2 var en kamp om yardene, og som til slutt gav uttelling for 1814’s. Eidsvoll reduserte stillingen til 13-6, og kubjellene til de entusiastiske 1814’s supporterne svei i ørene. Ekstra forsøket ble effektivt stoppet av Trolls. 1814’s touchdown gav tydelig mersmak og det ble et nervepirrende kvarter før halftime.

Når kampens andre halvdel (Q3) starter kunne det se ut til at trenerne hadde kommet med noen velvalgte ord, laget virket enda mer sammensveiset og kampvillig enn før. Eidsvoll 1814’s ga Vålerenga Trolls en god kamp både på tribunen og på banen, men var ikke sterke nok til å stoppe Trolla på tur ned til end zone. De lyktes heller ikke å trenge gjennom Trolls forsvaret når muligheten var der. Trolls fikk inn to nye touchdowns.

Pulsen og små angsten på tribunen ble byttet ut med seiersrus.

Ved kampslutt var resultatet komfortable 25-6 til Trolls.

Tekst: Siri Vik