På søndag spilte U19 laget bortekamp mot Gjøvik Swans. På den noe korte Vind stadion, ble Trolls møtt av det ferske U19 laget til Gjøvik Swans. Swans supporterne koste seg i helgens få timer med sol og tailgating på parkeringsplassen før de etterhvert tok turen til tribunene for å heie frem svanene.

De kunne fortelle at de var strålende fornøyd med å ha et juniorlag for første gang.

Før kampstart var det jevnt fordelt med spillere fra begge lag som sto klar til å gjøre en innsats. Kampen startet jevnt, og begge lag gjorde seg raskt gjeldende på banen. Det var med hjerte i halsen at en fra sidelinjen kunne se Swans quarterback løpe med ballen selv, og han kom seg skummelt langt nedover Trolls banehalvdel før han ble stoppet.

Ti minutter ut i kampens Q1, løp Trolls inn sin første touchdown. Swans bruste enda litt med fjærene og klarte å stoppe Trolls fra å få ekstrapoeng.

Kampen var enda relativt jevn, men når Trolls fikk sin andre touchdown etter tjue minutter var kampens mest spennende del over. Mot slutten av Q2, var stillingen blitt 37-0, og løpende klokke gjorde seg gjeldende.

Trolls fortsatte å dominere kampen også etter half time, og vant overlegne 64 – 0.

De få tilskuerne som hadde møtt opp for å se på var godt fornøyde med kampen.

 

Tekst: Siri Vik
Foto: Siri Vik